ESPANYOL

Javi López, després de renovar fins al 2018: "Vull retirar-me a l'Espanyol"

El lateral dret ha assegurat que en cap moment ha pensat en deixar el club: "La felicitat que m'aporta l'Espanyol no la puc descriure", ha dit

El lateral dret de l'Espanyol Javi López s'ha mostrat exultant en la roda de premsa de la seva renovació com a futbolista blanc-i-blau fins al pròxim 30 de juny de 2018 i ha afirmat que el club periquito li aporta "equilibri emocional". "És casa meva i vull retirar-me aquí", ha afegit.

El jugador s'ha consolidat com una peça clau a l'equip i, a més, és el segon capità de la plantilla. "La meva filosofia de vida és a base de treball, fa molts anys que estic així i he d'agrair la confiança. Estic molt, molt content. Jo volia signar fins a 2022, però al final han decidit fins a 2018", ha fet broma l'andalús.

La seva renovació s'ha allargat més del previst, encara que Javi López sempre ha estat convençut que es produiria l'acord final: "En cap moment m'ha passat pel cap (no renovar), perquè les dues parts estem contentes. Era una qüestió de temps i així ha estat. La felicitat que m'aporta el club no la puc descriure".

Malgrat ser el protagonista del matí blanc-i-blau, el lateral ha destacat la importància del col·lectiu. "Espero que sigui l'any de l'Espanyol perquè Javi López sense l'equip no és ningú. Vull que l'afició gaudeixi amb el joc del grup, que estiguin contents amb nosaltres i que vinguin a animar-nos", ha dit.

D'altra banda, el defensa blanc-i-blau ha explicat què suposa per a ell ser un dels capitans del primer equip: "És un orgull increïble. Has de saber escoltar al vestidor i intentar que entre aquest i el club hi hagi interessos comuns. Això és una cosa que només s'aconsegueix amb l'exemple".

Finalment, Javi López ha valorat els objectius de l'equip per a aquesta temporada. "S'ha posat de moda anar partit a partit i em sumo a això. Hem de pensar en el dia a dia i veure fins a on podem arribar. Tots treballem per portar l'Espanyol on es mereix", ha assegurat.

Més continguts de