Espanyol
Esports Futbol 02/09/2013

Javi López: "El balanç abans de l'aturada és molt positiu"

El lateral dret de l'Espanyol lamenta no haver acabat la tercera jornada amb 7 punts, com volia el vestidor, però celebra l'arrencada de competició de l'equip

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsJavi López, després de l'entrenament d'aquest dilluns al matí a la Ciutat Esportiva, s'ha mostrat satisfet pel rendiment de l'equip abans de l'aturada de Lliga, amb cinc punts en les tres primeres jornades de la competició.

"El balanç abans de l'aturada és molt positiu. Sabem que estem treballant bé i estan sortint bons resultats. No hem patit cap derrota, vam remuntar una situació adversa davant el Celta, vam obtenir una bona victòria contra el València i ahir, contra el Betis, vam saber no perdre quan no podíem guanyar i això també és important", ha explicat.

L'andalús ha confessat que a l'equip "li hauria agradat parar amb set punts, però s'ha vist un Espanyol bastant seriós i sòlid".

En aquest sentit, afrontar l'aturada a causa dels compromisos internacionals amb bones sensacions és clau per al jugador. "Si no te'n vas amb mal gust de boca i treballes d'una altra manera. Ara estàs content", ha dit.

La seguretat defensiva és un dels segells de l'Espanyol, cosa que el vestidor creu determinant: "La solidesa defensiva no només correspon a la línia de darrere, és un treball d'equip. Des del primer company que està a dalt, que pressiona i incomoda la sortida de pilota al rival. És la feina que s'ha fet des de l'estiu".

En l'aspecte personal, Javi López s'ha consolidat a l'onze inicial després de ser titular en les tres jornades. "No m'agrada valorar-me personalment, no em correspon a mi fer això. Sóc un component més de l'equip i quan el grup funciona bé tots els integrants ens sentim beneficiats", ha apuntat.

stats