Espanyol
Esports Futbol 15/09/2011

Javi López: "El futbol no té memòria i Luis García serà un rival més"

El lateral de l'Espanyol es retrobarà a La Romareda amb qui va ser el seu capità, Luis García, però apunta que "el futbol no té memòria"

Efe
2 min

Sant Adrià de BesòsEl defensa Javi López, lateral de l'Espanyol, es retrobarà a La Romareda amb qui va ser el seu capità, Luis García, però ha apuntat que "el futbol no té memòria i serà un rival més durant els 90 minuts davant el Saragossa".

El del planter, amb tot, ha recordat el "caràcter" del davanter asturià. "Tot i que ara altres jugadors del vestidor agafaran aquest rol", ha insistit. Luis García va ser jugador de l'Espanyol des de l'estiu del 2005, i el club va concretar el seu traspàs al Saragossa l'últim dia del termini de fitxatges. La seva sortida va ser molt emotiva.

D'altra banda, Javi López ha apuntat que no se sent més titular per la lesió de lligament creuat anterior del genoll dret de Felipe Mattioni, que estarà sis mesos de baixa: "M'obre una opció més però per ser a l'onze t'ho has de treballar cada dia, com la resta de companys de la plantilla".

El bon nivell del porter Cristian Álvarez, titular aquesta temporada, és una gran notícia per a la defensa, sobretot després del rendiment del porter davant l'Athletic diumenge passat.

"Quan mires enrere i veus que la pilota està gairebé dins i la treu... o com soluciona el mà a mà amb Llorente, et dóna tranquil·litat", ha dit.

Finalment, el lateral andalús espera acabar definitivament amb els possibles dubtes de l'afició: "Volem que se'ns recordi com una plantilla jove que va fer alguna cosa bonica. Hem de canviar la seva opinió i convertir la incertesa en alguna cosa positiva i demanem a l'afició que confiï en nosaltres".

Felipe Mattioni, per la seva banda, va ser operat aquest dimecres a la tarda a Itàlia, a mans de l’equip mèdic del doctor Franco Benazzo, del trencament del lligament creuat anterior del genoll dret.

stats