ESPANYOL

Javi López: "Ser el primer capità seria el millor que em podria passar

El jugador de l'Espanyol ha parlat després de passar una revisió mèdica a la Clínica Creu Blanca de Barcelona

El lateral de l'Espanyol Javi López ha confessat aquest dimarts, després de passar una revisió mèdica a la Clínica Creu Blanca de Barcelona, que "ser el primer capità seria el millor que em podria passar" i, malgrat que encara "és d'hora" per saber si serà ell, ha recordat que la capitania sempre s'ha concedit per antiguitat "i em tocaria a mi".

El futbolista, de tota manera, ha explicat que és una elecció que es realitza de forma conjunta. "Esperem que avanci la pretemporada i a veure què decidim entre tots els companys", ha comentat l'andalús, que fins a la marxa de  Sergio García a Qatar era el segon capità de la plantilla.

Respecte a les aspiracions col·lectives, Javi López ha assegurat que tant ell com els seus companys "estem molt il·lusionats". "Els inicis de temporada són bastant bonics. Tenim ganes de posar-nos ja les botes i jugar, que és el que més ens agrada a tots", ha afirmat el defensa blanc-i-blau.

El lateral no pensa ara en metes i objectius a llarg termini. "Sempre és bonic somiar, encara que en tots els inicis cal tenir calma i donar confiança a l'equip. Esperem fer una bona pretemporada i anar partit a partit", ha dit, prudent. Javi López, d'altra banda, ha valorat les baixes per a la campanya 2015-16: "T'hi has d'acostumar. En els cinc anys que fa que sóc aquí se n'han anat jugadors importants com Osvaldo, Verdú i Luis García i sempre ens hem adaptat. Les absències en un principi es poden notar, però cal tirar endavant amb il·lusió".