Esports Futbol 01/03/2013

Javi López: "M'alegraré de totes les coses bones que li passin a Mattioni"

El lateral de l'Espanyol ha assegurat que la competència és bona

Efe
1 min
Javi López, en roda de premsa

Sant Adrià de BesòsEl lateral de l'Espanyol Javi López ha assegurat que, malgrat ser la seva competència natural al carril dret, s'alegrarà "de totes les coses bones que li passin a Mattioni, perquè la rivalitat és bona per a l'equip i si és amb ell, molt millor després de tot el que ha passat".

El brasiler ja és un més del grup després de passar les dues últimes temporades lesionat dels lligaments encreuats dels dos genolls. "Tota la nostra vida estem passant talls i competicions, estem acostumats. Ara Mattioni està molt bé, ja se l'ha vist en els últims partits", ha afegit Javi López.

Sobre el partit d'aquest diumenge contra el Valladolid, l'andalús ha subratllat que els partits com a locals són especialment importants: "Cornellà és la clau. Amb l'ajuda de la nostra afició podem fer moltes coses. Portem diverses jornades guanyant a casa i volem seguir així i rescabalar-nos de la derrota contra l'Atlètic".

Segons Javi López, el Valladolid "ve d'una victòria fora i és un equip que juga bastant bé al futbol, segur que ens posarà les coses difícils". Si l'Espanyol aconsegueix els tres punts al seu estadi aquesta jornada, superarà el seu rival en la classificació de Primera Divisió.

Finalment, el lateral ha demanat prudència davant els objectius de l'equip: "Europa? Hem de centrar-nos. Vam tenir un inici bastant dur i difícil i ara mateix no podem pensar en això. No podem oblidar que venim d'una situació crítica".

stats