Espanyol
Esports Futbol 10/11/2011

Javi Márquez, Dídac Vilà i Pandiani segueixen entrenant al marge del grup

Tots tres jugadors fan treball específic per superar les seves respectives molèsties, mentre que Sergio García, recuperat d'una gastroenteritis, ja s'exercita amb total normalitat

Efe
1 min
Javi Márquez, entrenant-se en solitari

Sant Adrià del BesòsWalter Pandiani, Javi Márquez i Dídac Vilà segueixen entrenant-se al marge dels seus companys per superar les seves respectives molèsties, mentre que Sergio García, recuperat d'una gastroenteritis, ja s'exercita amb total normalitat.

El cas del migcampista Javi Márquez és el que més preocupa al cos tècnic. El català va patir un traumatisme al turmell esquerre durant el partit contra el Betis i ha visitat diversos especialistes per trobar la millor solució.

El davanter uruguaià Pandiani té molèsties al quàdriceps de la cama dreta i realitza treball físic individualitzat per estar en la millor de les condicions amb vista al pròxim partit contra la Reial Societat, a Anoeta, després de la parada de Lliga aquest cap de setmana. En principi, el 'Rifle' arribarà a temps per al partit.

Finalment, el lateral esquerre Dídac Vilà, amb una contusió rotuliana al genoll dret des de dimarts passat, segueix treballant amb els recuperadors físics per arribar a temps. La presència de l'esquerrà a Anoeta, llevat de complicacions inesperades en els pròxims dies, no perilla.

stats