Espanyol
Esports Futbol 29/03/2011

Javi Márquez, Duscher i Rui Fonte entraran al grup entre demà i demà passat

Els tres futbolistes de l'Espanyol estan en la recta final de la seva recuperació i s'espera que s'incorporin a la disciplina de grup entre demà i demà passat

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsEls futbolistes del RCD Espanyol Javi Márquez, Aldo Duscher i Rui Fonte estan en la recta final de la seva recuperació i s'espera que s'incorporin a la disciplina de grup entre demà i demà passat, de manera que podrien estar disponibles per a la pròxima jornada de Lliga.

El migcampista Javi Márquez arrossega des del partit contra la Reial Societat un problema derivat d'una forta contusió al turmell esquerre. El migcampista Duscher patia una sobrecàrrega als isquiotibials i el davanter Rui Fonte també ultima el seu retorn després de superar un cop dur al múscul crural esquerre de principi de mes.

D'altra banda, els lesionats Víctor Álvarez i Forlín han fet avui un treball específic de gimnàs i piscina amb el recuperador físic Manolo González. Els dos evolucionen correctament. També De la Peña, amb una entesitis en la inserció de l'adductor dret, compleix els terminis i les sensacions són positives.

Finalment, Sergio García evoluciona correctament de la seva fissura a la banya posterior del menisc del genoll esquerre. Aquest matí el davanter ha realitzat part del treball al marge dels seus companys. El seu progrés és molt bo, segons els metges, però fins a final de setmana no se sabrà amb certesa si està disponible.

stats