Espanyol
Esports Futbol 07/03/2012

Els lesionats Javi Márquez, Pandiani i Albín ja treballen amb el grup

Tots tres futbolistes han fet una part del treball amb l'equip i en les properes sessions aniran incrementant la intensitat de treball

Efe
1 min
Els jugadors de l'Espanyol corren a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

Sant Adrià del BesòsEls jugadors lesionats de l'Espanyol Javi Márquez, Walter Pandiani i Juan Albín s'han entrenat avui amb la resta dels seus companys i aniran incrementant la intensitat de treball durant les pròximes sessions.

El migcampista Javi Márquez va ser operat del turmell esquerre el set de desembre passat i el temps estimat de baixa era de dos mesos, mentre que el migcampista uruguaià Juan Albín va patir el set de febrer un trencament en la unió miotendinosa proximal del recte anterior dret en ressentir-se d'una lesió. La previsió era d'un mes de baixa.

L'uruguaià Walter Pandiani, per la seva banda, arrossega problemes en el quàdriceps dret des del mes de novembre passat. El 12 de gener va rebre l'alta mèdica, però va recaure abans de la tornada de Copa del Rei contra el Mirandés, el 24 de gener. El cos mèdic no ha comunicat mai oficialment el seu temps de baixa estimat.

Per últim, el davanter francès Thievy Bifouma s'ha recuperat de la gastroenteritis que li va impedir treballar ahir amb la resta de la plantilla.

stats