Espanyol
Esports Futbol 30/12/2010

Javi Márquez: "Parlo del partit contra el València, no del meu futur"

El migcampista de l'Espanyol ha assegurat aquest matí que fa cas omís dels rumors que el situen a l'agenda d'alguns clubs estrangers

Redacció
1 min
Javi Márquez, al partit de Catalunya.

Sant AdriàJavi Márquez, migcampista de l'Espanyol, ha assegurat aquest matí que fa cas omís dels rumors que el situen a l'agenda d'alguns clubs estrangers i només pensa a seguir treballant per ajudar el conjunt blanc-i-blau en el pròxim partit contra el València a Mestalla.

"No diré res d'aquest tema ni em posicionaré en res. Jo vull estar moltíssim temps a l'Espanyol, sempre ho he dit. D'una altra cosa que no sigui d'això, no en parlaré", ha apuntat el migcampista, que sempre ha mantingut el mateix discurs quan el seu nom protagonitza rumors de traspassos.

A nivell col·lectiu, Javi Márquez espera fer un pas endavant contra el València: "L'equip està amb molt bones sensacions i esperem plasmar-ho a Mestalla. Volem solucionar el partit amb tres punts que ens deixarien molt amunt".

Si l'Espanyol guanya, tornaria als llocs de Champions de la classificació, ja que el rival que el precedeix, el València, és quart empatat a punts (28) amb el conjunt de Cornellà.

D'altra banda, el futbolista periquito ha valorat la resolució del contenciós entre l'Associació de Futbolistes Espanyols i la Lliga de Futbol Professional. "Tots tiren cap a la seva banda però nosaltres som professionals i treballem per preparar el partit i jugar quan ens diguin", ha asseverat el migcampista.

Finalment, Javi Márquez ha valorat positivament el 2010: "Ha estat un any bastant bo per a tothom. És l'inici d'un projecte bo i esperem que pugui continuar sempre de la mateixa manera i que vagi moltíssim millor. Tant de bo puguem treballar tranquils i ens vagin bé les coses".

stats