Espanyol
Esports Futbol 14/02/2012

Javi Márquez comença la feina de recuperació al CAR i Álvaro Vázquez podria jugar contra el Getafe

El migcampista de l'Espanyol ha començat la feina de recuperació al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat per ultimar la seva reaparició després de ser operat el passat 7 de desembre del turmell esquerre

Efe
1 min

Sant Adrià del BesòsJavi Márquez afronta la recta final de la seva recuperació al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat després de ser operat el passat 7 de desembre del turmell esquerre.

De la seva banda, el davanter Sergio García, que va ser intervingut del menisc intern del genoll esquerre el 18 de gener, va passar ahir control mèdic amb el doctor Ramon Cugat i es va comprovar que l'evolució i la resposta al tractament està sent molt bona. Després de l'operació, el temps de baixa estipulat va ser d'entre sis i vuit setmanes.

També el porter Cristian Álvarez, amb un trencament fibril·lar en el bessó esquerre, ja realitza exercicis suaus, mentre que els uruguaians Walter Pandiani, que arrossega problemes en el quàdriceps dret, i Juan Albín, lesionat en el recte anterior dret, treballen a ritme més lent amb els fisioterapeutes.

El club ha assegurat també que el davanter Álvaro Vázquez podria arribar al partit davant el Getafe de dissabte, un cop superat el trencament al bíceps femoral dret i el migcampista Víctor Sánchez, amb problemes en el recte anterior, evoluciona a menor velocitat que els seus companys i segueix sent dubte per a la pròxima jornada de Lliga.

stats