ESPANYOL

Javi López agafa el relleu de Sergio García com a capità de l'Espanyol

La plantilla blanc-i-blava ha escollit els capitans aquest dimecres. A banda de Javi López, també seran capitans Héctor Moreno, Víctor Sánchez i Víctor Álvarez

Javi López és el nou capità de l'Espanyol, en substitució de Sergio García, que ha abandonat el club blanc-i-blau aquest estiu. La plantilla ha escollit aquest dimecres els capitans per a la pròxima temporada. A banda de Javi López, també són capitans (per aquest ordre) Héctor Moreno, Víctor Sánchez i Víctor Álvarez.

La marxa de Sergio García, Colotto i Kiko Casilla havia deixat un buit en la capitania que ha estat omplert amb la decisió adoptada per tots els jugadors. Javi López, que l'any passat era el segon, assumeix aquesta temporada la màxima responsabilitat.

El segon capità és Héctor Moreno, que encara no s'ha incorporat a la disciplina blanc-i-blava, ja que és a Mèxic completant la fase de recuperació de l'operació a què va ser sotmès per retirar-li un implant d'una antiga cirurgia al peu dret, cosa que li ha impedit participar a la Copa Or amb la selecció tricolor. El defensa encara no ha pogut incorporar-se als entrenaments amb l'Espanyol però ha acceptat l'oferiment de la resta dels seus companys per ser el segon capità de l'equip.