ESPANYOL
Esports Futbol 08/02/2013

Javier Aguirre recupera Víctor Sánchez i Javi López per jugar contra l'Ahtletic

L'entrenador de l'Espanyol deixa Sergio Tejera fora de la convocatòria per jugar aquest diumenge a San Mamés

Efe
1 min
Víctor Sánchez ha entrat a la llista de convocats per jugar contra l'Ahtletic / RCD ESPANYOL

Sant Adrià de BesòsEl tècnic de l'Espanyol, Javier Aguirre, ha fet pública, després de l'entrenament d'aquest divendres al matí, la convocatòria per al partit de Lliga d'aquest diumenge davant l'Athletic Club. Les principals novetats són Víctor Sánchez i Javi López, que tornen a la llista, mentre que Sergio Tejera es queda fora de la convocatòria.

Els dos primers van ser baixa per sanció per jugar l'últim partit i ara tornen a estar a disposició de l'entrenador. En el cas de Tejera, la seva absència és fruit únicament d'una decisió tècnica. Tampoc no hi serà el migcampista Raúl Baena, sancionat per acumulació de targetes grogues.

La convocatòria completa, de 18 futbolistes, que viatgen a Bilbao està integrada és la següent: Cristian Álvarez, Felipe Mattioni, Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez, Juan Forlín, Stuani, Sergio García, Verdú, Longo, Kiko Casilla, Moreno, Javi López, Petrov, Capdevila, Colotto, Simao, Christian Alfonso i Víctor Álvarez.

L'expedició blanc-i-blava està citada aquest dissabte a les 7.30 hores a l'estadi de Cornellà-El Prat per dirigir-se a l'Aeroport de Barcelona. La sessió prèvia al partit contra el conjunt basc serà a Lezama, a les instal·lacions de l'Athletic, cap a les 11 del matí.

stats