Espanyol
Esports Futbol 13/02/2013

Javier Aguirre recupera Javi López i Cristian Gómez

El migcampista Raúl Baena, però, continua treballant al marge per solucionar la lumbàlgia que arrossega des de fa dues setmanes

Efe
1 min
Cristian Gómez parla amb els metges a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià

Sant Adrià de BesòsRaúl Baena segueix al marge del grup per la lumbàlgia que arrossega des de fa dues setmanes i continua sent dubte per al pròxim partit de Lliga davant el Betis, aquest diumenge a les 21.00 hores, a Cornellà-El Prat. El futbolista ha fet treball de recuperació a la Ciutat Esportiva i els metges en controlen l'evolució, però no es volen arriscar.

D'altra banda, Javi López i Cristian Gómez ja estan totalment recuperats de les molèsties i aquest dimecres han treballat amb el grup. El primer tenia una distensió a la càpsula posterior del genoll esquerre, després del partit de San Mamés de diumenge passat. El segon ja ha superat la forta contusió al genoll esquerre, amb un edema al bíceps femoral i una inflamació a la càpsula posterior de l'articulació. Tots dos estan a disposició de l'entrenador blanc-i-blau, Javier Aguirre, per al pròxim partit de Lliga.

stats