ESPANYOL

Actualment era analista tècnic de l'equip

Jesús Pérez substitueix Di Blasi com a preparador físic blanc-i-blau

Jesús Pérez s'ha convertit en el nou responsable de la preparació física del primer equip periquito després de la reorganització del club per la marxa de Di Blasi

Jesús Pérez és el nou responsable de la preparació física del primer equip després de la reorganització interna que ha patit el club blanc-i-blau per la marxa de Feliciano di Blasi.

Pérez ja s'havia incorporat a l' staff tècnic dels blanc-i-blaus com a analista tècnic i director del departament de Planificació i Investigació des del passat mes de juliol.

Llicenciat en INEFC i amb la titulació d'entrenador, Pérez ha compaginat el seu treball en diferents clubs amb la docència a la Universitat Internacional de València, a l'escola d'entrenadors i amb la ponència en diferents màsters formatius de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

Durant la seva carrera, ha fet de preparador físic i de segon entrenador a equips com l'Almeria, el Rayo Vallecano, la selecció catalana absoluta, el Reial Múrcia, el Castelló, el Nàstic o l'Al-Ittihad Club de l'Aràbia Saudita.

Més continguts de