Espanyol
Esports Futbol 13/09/2013

Jhon Córdoba: "Si m'han fitxat és per alguna cosa, tinc confiança"

El davanter colombià, cedit, només pensa a fer-se "un forat a l'equip" i ajorna, de moment, pensar en l'opció d'un traspàs a final de temporada

Efe
2 min
Jhon Córdoba és presentat com a nou jugador de l'Espanyol

Cornellà de LlobregatEl nou davanter de l'Espanyol Jhon Córdoba ha estat presentat aquest divendres al migdia a l'estadi de Cornellà-el Prat i ha declarat: "Si m'han fitxat és per alguna cosa, tinc confiança, sé el que puc aportar al club i espero que tot surti bé".

El futbolista colombià, de 20 anys i 1,88 metres d'estatura, arribada procedent del Jaguares de Chiapas mexicà, cedit per una temporada amb opció de compra. "Si es presenta l'oportunitat d'un traspàs, benvingut sigui. Encara que ara no penso en això, sinó a fer-me un forat a l'equip", ha apuntat el futbolista.

En aquest sentit, Córdoba assumeix que la competència és gran en l'atac de l'Espanyol. "Intentaré estar bé el més aviat possible i quan tingui l'oportunitat intentaré fer-ho bé", ha comentat. El colombià ha explicat que fa "deu dies que està parat" després de les gestions del seu fitxatge i de la tramitació del visat.

D'una altra banda, Jhon Córdoba s'ha referit al seu pare, Manuel Acisclo 'Triciclo' Córdoba, internacional colombià amb una dilatada carrera al seu país, amb 153 gols. "No val res tenir un pare amb aquesta trajectòria si jo no jugo bé. Ell ja va tenir el seu moment i ara em toca a mi. Vull fer la meva pròpia història", ha afirmat.

El futbol colombià té posades moltes esperances en Córdoba, un dels més grans exponents de la selecció Sub-20. Es va formar a Envigado, del planter del qual han sortit jugadors com James Rodríguez (Mònaco) o Dorlán Pabón (València). "Els colombians ens hem mentalitzat del potencial que tenim", ha dit.

A la presentació, el president de l'Espanyol, Joan Collet, i el seu director esportiu, Óscar Perarnau, han acompanyat el futbolista a Cornellà-El Prat. "És un davanter diferent del que teníem. Espero que amb el seu potencial i joventut ajudi l'equip", ha comentat Perarnau.

stats