Futbol femení

Joan Bacardit, nou entrenador del femení de l'Espanyol

El nou tècnic estava fent de segon de Rubén Rodríguez, que deixa el màxim càrrec per motius professionals

Joan Bacardit Sans serà l’entrenador del primer equip femení de l'Espanyol per a la temporada 2017/18. El nou tècnic blanc-i-blau, de 33 anys, era un dels entrenadors que s'havia fet càrrec, de manera interina, de l'equip després de la destitució de Luismi Marín. Feia de segon de Rubén Rodríguez, que deixa el màxim càrrec de la banqueta perica per motius professionals, tot i que continuarà dins l’estructura del club.

A l'Espanyol, de Bacardit agrada que té "una dilatada experiència en el futbol femení de l’entitat", en la que és la seva vuitena temporada a Sant Adrià del Besòs. La temporada passada, de fet, va començar al capdavant de l'equip juvenil/cadet. També ha treballat com a preparador de futbol base masculí al Sant Andreu, el Júpiter, el Martinenc o l’Horta. 

El nou entrenador compareixerà davant dels mitjans de comunicació el proper divendres dia 30 a les 13.30 h a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, i ho farà acompanyat del coordinador del futbol femení del club, Lauren Florido.