Espanyol
Esports Futbol 18/07/2012

Joan Collet demana a Álvaro Vázquez que retiri la demanda per impagament davant l'AFE

El conseller delegat de l'Espanyol interpreta aquesta acció del davanter com una mostra de la seva intenció de no renovar i marxar de l'entitat blanc-i-blava

Efe
1 min
Raúl Rodríguez i Joan Collet han signat la renovació del defensa per l'Espanyol

BarcelonaEl conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, s'ha mostrat a Peralada "molt sorprès" per la demanda per impagament que el davanter Álvaro Vázquez va presentar aquest dimarts davant l'Associació Espanyola de Futbolistes (AFE) i ha apuntat que això "no ajuda en res" per clarificar el futur del jugador.

"El club en cap moment no mostrarà cap debilitat. Estem molt segurs del que volem. El que sí demano a Álvaro és que retiri la demanda ja, perquè sinó sí que des del consell d'administració prendrem les decisions que creguem oportunes", ha manifestat el conseller delegat.

Collet no fa una lectura positiva del que ha passat amb el davanter, que té contracte fins a 2013, i ha afirmat: "Entenem que amb aquesta demanda es mostren les ganes de no renovar ni de seguir al club, sinó probablement no s'hagués fet aquest pas. Reclamem que el jugador prengués partit en la seva renovació i la seva resposta és una demanda".

El mandatari blanc-i-blau ha apuntat, a més, que els últims mesos no s'ha pogut reunir amb el representant d'Álvaro, Josep Maria Orobitg.

Verdú, Cristian i Capdevila

Tot al contrari, ha explicat, del que ha passat amb els agents de Joan Verdú o Cristian Álvarez, que també acaben contracte amb l'Espanyol la temporada que ve.

D'altra banda, Collet ha explicat la situació del fitxatge del lateral esquerre Joan Capdevila, propietat del Benfica portuguès: "Pot ser que les pròximes hores es faci, encara que també és possible que no. Estem una mica al marge. Sabem fins on podem arribar però no comptem amb ell a qualsevol preu".

stats