Esports Futbol 13/08/2012

Joan Collet: "L'Espanyol no es desgastarà en la renovació d'Álvaro Vázquez"

El conseller delegat de l'equip blanc-i-blau ha assegurat que el club "no arribarà on no pugui arribar" per renovar el davanter barceloní

Ara / Efe
1 min
Joan Collet, durant una entrevista

BarcelonaEl conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, ha afirmat aquest dilluns que l'entitat "no es desgastarà en la renovació del seu davanter Álvaro Vázquez" i que el club "no arribarà on no pugui arribar". Collet també ha apuntat que en cas que Álvaro no firmi un nou contracte, "l'Espanyol haurà de prendre decisions".

Als micròfons de la cadena Cope, Collet ha valorat l'actitud del jugador, amb contracte fins a 2013, i la del seu agent, Josep Maria Orobitg: "He llegit declaracions d'Álvaro dient que vol renovar però el seu representant et posa unes quantitats a sobre de la taula en les quals es veu clar que aquesta no és la seva intenció", ha explicat Collet. En aquest sentit, el mandatari ha assegurat que fins ara "no ens han comunicat ofertes per Álvaro, tot i que sabem que té pretendents en aquesta Lliga i a l'estranger". Collet ha asseverat que en cas de que el jugador vulgui marxar, caldra que "ho digui públicament" perquè, segons el directiu, "sembla que la responsabilitat sempre sigui del club".

D'altra banda, Collet ha valorat la renovació del porter hispanoargentí Cristian Álvarez, també amb contracte fins a 2013: "Quan no arribes a les quantitats busques fórmules imaginatives. Estem tranquils". L'escull és la nova llei de l'IRPF, amb la qual el porter tindria una retenció del 56% en el seu nou contracte.

Collet també ha abordat el futur del migcampista Joan Verdú, que queda lliure la temporada que ve: "Estem segurs de que serà aquí la pròxima temporada", ha apuntat el dirigent, que ha recordat que el club blanc-i-blau està disposat a reprendre les negociacions per la renovació de Verdú.

stats