Espanyol
Esports Futbol 02/01/2012

Joan Collet: "No donarem entrades al Barça"

El conseller delegat de l'Espanyol reconeix que els del Barça "són tres punts especials" i que el club blanc-i-blau mantindrà la política de no donar entrades que segueix des dels incidents de les bengales a Montjuïc

Ara
1 min
Joan Collet, conseller de l'Espanyol.

BarcelonaJoan Collet, conseller delegat de l'Espanyol, ha reconegut que el club blanc-i-blau "seguirà amb la política dels últims anys i no donarà cap paquet d'entrades al Barça". L'entitat periquita segueix dolguda pels incidents amb bengales de Montjuïc i assegura que, "fins que el Barça no digui a qui van destinades les entrades i quina classe de gent entra al nostre estadi, no els en donarem cap".

Aquestes declaracions les ha fet al programa Esports Cope. Collet, a més, ha dit: "Quan hem demanat entrades per anar al Camp Nou, sabem qui són els aficionats que donen suport a l'equip. La gent de La Curva mai ha protagonitzat cap incident. El Barça no té aquest control sobre la seva gent i per això no creiem que estiguem obligats a donar entrades als seus seguidors".

Sobre el partit, Collet ha confessat que els del derbi seran "tres punts especials" per "la rivalitat ciutadana que hi ha". "Em fa il·lusió guanyar el derbi, com també guanyar el Madrid, són coses que donen prestigi i credibilitat".

Tot i les ganes de derbi que hi ha a l'Espanyol, el club veu complicat que l'estadi s'ompli. "L'horari és molt dolent. Jugar l'últim partit de la jornada ens perjudica a les grades i a la taquilla". A més, el conseller delegat dels blanc-i-blaus reconeix que en els últims anys "el Madrid porta més espectadors al camp que no pas el Barça".

stats