Espanyol
Esports Futbol 25/01/2012

Joan Collet: "Estem decebuts, érem a les portes de les semifinals"

El conseller delegat de l'Espanyol reconeix que és un cop caure eliminats "després de com havia anat el sorteig". Sobre els fitxatges, Collet assegura que "no hi ha cap principi d'acord" per El Hamdaoui i que el club treballa en altres noms

Ara
1 min
Joan Collet, conseller de l'Espanyol.

BarcelonaJoan Collet, conseller delegat de l'Espanyol, ha parlat al programa Marca Espanyol de Ricard Vicente sobre l'actualitat de l'equip, després de la dura eliminació contra el Mirandés.

"Estem decebuts. El sorteig era bo i caure eliminats a les portes de les semifinals és una decepció". Collet, però, creu que la tristesa durarà unes hores, fins que l'equip canviï el xip i se centri en el partit de dissabte. "L'equip ha de seguir il·lusionant com ha fet fins ara".

El directiu blanc-i-blau reconeix que "en el global dels 180 minuts, el Mirandés probablement ha merescut passar ronda" i ha evitat qüestionar el plantejament tàctic de Pochettino, que és qui està rebent la majoria de les crítiques pel partit d'ahir a Anduva.

Collet segueix afirmant que "l'equip va curt de jugadors" i que el club està treballant per posar en mans de Pochettino "algun jugador més abans que es tanqui el mercat d'hivern el 31 de gener". De tota manera, el conseller nega que hi hagi res tancat ara mateix. "Tot està com fa tres dies. El que proposem no acaba de convèncer ni l'Ajax ni el jugador". Si El Hamdaoui no pot arribar, Ramon Planes, director esportiu, té altres noms en cartera: "S'està treballant al màxim amb altres opcions i esperem novetats abans de dimarts.

Sobre l'adéu de Dátolo, Collet ha explicat que l'acord de rescissió del contracte és "bastant similar al de Kameni".

stats