Espanyol
Esports Futbol 15/11/2012

Joan Collet augmenta el seu suport accionarial

El candidat pràcticament s'assegura la victòria a la junta general d'accionistes de l'Espanyol

Efe
1 min
Joan Collet

BarcelonaEl conseller delegat de l'Espanyol i candidat a les eleccions, Joan Collet, ha augmentat el seu suport accionarial pensant en la cita del pròxim 19 de novembre, de manera que s'assegura pràcticament la victòria a la junta general d'accionistes de l'entitat catalana.

Des de la seva candidatura s'ha reconegut que compten amb el suport de l'accionista Anna Maria Fusté. "Estarà molt vinculada als temes socials del nostre club i també treballarà, al costat d'Iñaki Pérez (possible conseller de l'àrea esportiva) en qüestions relacionades amb la Ciutat Esportiva", ha dit Collet.

Fusté no és l'única nova font d'accions amb les quals compta el conseller delegat. L'expresident Daniel Sánchez Llibre, que donarà suport a Collet el 19 de novembre, va comprar fa quinze dies un 3% d'accions a l'exconseller Carlos Fernández, segons ha informat Catalunya Ràdio.

Una de les línies clau de la campanya electoral ha estat intentar desmarcar-se de la línia continuista dels grans accionistes, en el cas de Joan Collet, mentre que l'opció que representa Sergio Oliveró s'ha presentat com una candidatura rupturista que aposta pel suport de la gran massa social.

stats