Espanyol
Esports Futbol 14/11/2012

Joan Collet: "Avui ha sigut un dels dies més tristos i volem defensar l'honorabilitat d'una gestió"

El conseller delegat de l'Espanyol i candidat a la presidència del club ha parlat aquest dimecres en roda de premsa

Ara
1 min
Joan Collet presenta la seva candidatura a presidir l'Espanyol

BarcelonaDesprés que Sergio Oliveró anunciés la seva dimissió de la junta gestora de l'Espanyol, Joan Collet, conseller delegat i candidat a la presidència del club, ha parlat en roda de premsa. Laura Font, advocada del Grup Barna Porters, l'ha acompanyat.

"Avui ha sigut un dels dies més tristos i volem defensar l'honorabilitat d'una gestió. M'han acusat d'haver signat un contracte fraudulent amb una empresa. No han volgut escoltar cap explicació, ni meva ni de l'empresa. L'únic objectiu era abandonar el consell d'administració", ha dit Joan Collet.

"No es pot abandonar la junta amb mentides. Mentir, no he mentit mai, i no he volgut entrar mai en atacs personals, però això no es respecta des de les dues candidatures". Aquestes mentides em dolen, però seguiré endavant", ha explicat Joan Collet.

Segons Joan Collet, "tot respon a una estratègia per dividir la massa social".

"Els fets no són reals i ens imputen qüestions que ens poden crear problemes. No descartem iniciar accions legals", ha afegit Laura Font, que ha repassat la cronologia dels fets. "Vam acceptar una reducció del 25% amb la condició d'allargar el contracte una temporada més. Això es va fer a l'agost i es va signar al setembre. És fals que haguem entrat a un tracte de convivència amb Joan Collet", ha dit.

stats