Espanyol
Esports Futbol 08/10/2011

Jordi Amat: "Hem comès errors i sabem què hem de millorar"

El central de l'Espanyol ha fet autocrítica sobre el rendiment de l'equip després de la derrota davant el Reial Madrid (0-4) del cap de setmana passat a Cornellà-El Prat

Efe
1 min
Pandiani celebra amb Amat el seu gol contra el Getafe.

BarcelonaEl central de l'Espanyol Jordi Amat ha fet autocrítica sobre el rendiment de l'equip després de la derrota per 0-4 davant el Reial Madrid, i ha assegurat que el quadre blanc i blau "ha comès errors" i sap què ha de "millorar de cara al futur ".

El defensa català ha destacat, a més, la importància de trencar la mala ratxa fora de casa, una de les grans assignatures pendents del conjunt blanc i blau des de la passada campanya: "Estem tranquils en aquest tema però assumim que hem de canviar la dinàmica a domicili. Hem d'anar a mort amb el projecte".

En aquest sentit, Jordi Amat ha avançat que el proper desplaçament de l'Espanyol, davant el Rayo Vallecano el següent diumenge, no serà senzill. "Tindrem davant un rival molt complicat. Ja ho va demostrar davant el Reial Madrid. El vestuari està amb moltíssimes ganes", ha subratllat.

stats