Espanyol
Esports Futbol 15/07/2012

Jordi Amat: "Si es concreta la cessió al Rayo, seria una bona opció per a mi"

El central de l'Espanyol reconeix que té un peu i mig fora del club però assegura que malgrat marxar, el seu objectiu és tornar a l'entitat blanc-i-blava en el futur

Efe
1 min
El jove central de l'Espanyol Jordi Amat corrent en un entrenament.

BarcelonaJordi Amat, central de l'Espanyol, ha valorat la seva més que probable cessió al Rayo Vallecano la temporada que ve com positiva al definir-la com "una opció bona" per a ell, si es concreta.

"Sé que hauré de treballar al màxim, com altres jugadors, que s'han anat i després han tornat aquí", ha dit el fins i tot defensa blanc-i-blau, que té permís del club català per no tornar a la concentració de Peralada (Alt Empordà) i quedar-se dilluns a Barcelona per solucionar els últims tràmits de l'operació.

Amat no ha amagat que el seu gran objectiu, en cas que finalment deixi l'entitat blanc-i-blava, "és tornar a l'Espanyol perquè aquesta és la meva casa".

"Aquesta temporada he de jugar minuts i guanyar experiència. Ho afronto amb la idea d'aconseguir el màxim rendiment possible. Estic molt content i amb ganes d'aprofitar aquesta oportunitat. Crec que puc créixer com a futbolista i m'aniria bé. Dilluns se sabran coses però m'enduc tres anys d'experiència", ha comentat.

stats