Espanyol
Esports Futbol 25/07/2011

Xavier Trias presidirà la presentació del Trofeu Ciutat de Barcelona amb el president de l'Espanyol

Serà la primera trobada en un acte oficial de l'alcalde barceloní, després de l'afer del "gendre perico", amb un responsable de l'entitat blanc-i-blava

Redacció
1 min
Xavier Trias (alcalde de Barcelona), Alberto Ruiz-Gallardón (alcalde de Madrid) i Jordi Hereu

BarcelonaXavier Trias presidirà la presentació del Trofeu Ciutat de Barcelona, en un acte on també hi assistirà el màxim dirigent de l'Espanyol, Ramon Condal. De fet, serà la primera trobada en un acte oficial de l'alcalde barceloní amb un responsable de l'entitat blanc-i-blava després de l'afer del "gendre periquito".

La polèmica va sorgir poc després que l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, sortís en un vídeo qualificant de "desgràcia" la possibilitat de tenir un gendre que fos de l'Espanyol o del Madrid. Un comentari que no va agradar gens ni mica l'entitat espanyolista. L'alcalde es va disculpar a través d'una carta, i el club va acceptar les disculpes i va donar per tancada la polèmica. Tanmateix, aquest dimarts hi haurà la primera trobada entre totes dues parts en un acte oficial.

La presentació de la 37a edició del Trofeu Ciutat de Barcelona-Memorial Fernando Lara es farà aquest dimarts a 2/4 de 6 de la tarda, i hi assistirà l'alcalde barceloní, Xavier Trias; el president del club blanc-i-blau, Ramon Condal; i la tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos. Els periquitos s'enfrontaran aquest dimecres, a 2/4 de 10 del vespre, al Boca Juniors a l'Estadi Cornellà-El Prat.

stats