Espanyol

Albín ha dit que vol retornar la confiança que li ha mostrat el club en fitxar-lo

Albín, content de poder jugar de mitjapunta

Un dels reforços de l'Espanyol per aquesta temporada, l'exjugador del Getafe Juan Albín ha explicat que està content de poder jugar en la seva posició natural

El davanter uruguaià Juan Albín ha arribat aquesta temporada procedent del Getafe, i sembla que les intencions de Pochettino són fer-lo jugar en la seva posició natural, la de mitjapunta. Albín ha explicat: "Estic molt content, per darrera del davanter és on puc fer-ho millor i demostrar la meva experiència", però també ha deixat clar que "si l'entrenador necessita que canviï la meva posició, òbviament ho faré sense cap problema".

Albín ha assegurat que aquesta temporada vol "demostrar al club que no s'ha equivocat" amb ell, i que ara té "una responsabilitat molt gran". I ha afegit: "He madurat molt des que vaig arribar a Europa; aleshores era gairebé un nen, i ara he canviat en molts aspectes".

Qui la temporada passada va ocupar més sovint la posició de mitjapunta va ser Joan Verdú, amb qui segurament Albín haurà de competir per un lloc. L'uruguaià ha comentat al respecte: "M'agrada la competència, i a l'entrenador també. A més, n'hi ha en totes les posicions del camp".