Espanyol
Esports Futbol 03/08/2011

Kameni, convocat per jugar demà el IV Trofeu Memorial Antonio Puerta, a Sevilla

Pochettino ha fet pública la llista dels 23 jugadors convocats, i la sorpresa és que Kameni, fins ara inèdit en pretemporada, podria jugar contra el Sevilla. No hi viatjaran els lesionats Mattioni, Dátolo i Albín

Efe
1 min
Carlos Kameni durant l'acte de presentació de la Danone Nations Cup.

Sant Adrià de BesòsCarlos KamenI ha entrat en la llista de convocats de Pochettino per al IV Trofeu Memorial Antonio Puerta que demà enfrontarà el conjunt blanc-i-blau contra el Sevilla, a les 22.00 hores, al Sánchez Pizjuán.

El porter camerunès no ha disputat ni un minut en tota la pretemporada. L'internacional es va incorporar a la concentració més tard perquè estava negociant el seu traspàs al Roma, finalment trencat, i no va jugar contra el Peralada, el Llagostera ni el Palafrugell, els primers tests de l'Espanyol en pretemporada.

Kameni també va quedar a la banqueta en el Torneig Ciutat de Barcelona davant el Boca Juniors argentí, quan ja feia diversos dies que s'entrenava amb els seus companys, i va cedir el lloc sota pals a Cristian Álvarez. Tant el camerunès com l'Espanyol no veurien malament una sortida abans de començar la Lliga.

De la convocatòria de Pochettino de 23 futbolistes també en destaca l'entrada dels jugadors del filial Eric López, extrem esquerre, i Cristian Alfonso, extrem dret. Els lesionats Mattioni, Dátolo i Albín tampoc viatjaran amb l'expedició perica a Sevilla.

stats