Espanyol
Esports Futbol 11/01/2012

Es complica el fitxatge de Kameni pel Màlaga

Al migdia, el traspàs del camerunès estava tancat, però ara les negociacions han donat un gir per una quantitat de diners que encara se li deu al jugador

Ara
1 min
Carlos Kameni, en una imatge d'arxiu.

BarcelonaAquest migdia, segons ha avançat Televisió de Catalunya, Kameni ja estava fitxat pel Màlaga pel que resta de temporada i dos anys més. Però ara sembla que l'acord no està tancat i que el jugador s'entrenarà dijous a Sant Adrià com si res hagués passat.

Segons informa Rac1, el motiu que ha frenat les negociacions és una important quantitat econòmica que encara se li deu al jugador. L'Espanyol, com a part del traspàs, reclama al Màlaga que li pagui, però el club andalús no ho vol fer i exigeix l'arribada del futbolista amb la carta de llibertat.

Les negociacions entre Màlaga i Espanyol s'han accelerat aquesta setmana, segons va confirmar el club el mateix dimarts i també el seu representant. La web de l'Espanyol només informa d'aquestes reunions que estan tenint lloc a ritme frenètic aquests dies, però no confirma encara el traspàs.

stats