Espanyol
Esports Futbol 28/07/2011

El traspàs del Kun Agüero al City encén les alarmes pel futur d'Osvaldo

El conjunt matalasser necessita fitxar un davanter, després de la marxa de l'argentí i la lesió de Diego Costa. A més, l'Atlètic té diners per presentar una bona oferta

Redacció
2 min
Espanyol

BarcelonaLa venda de Sergio "Kun" Agüero al Manchester City per part de l'Atlètic de Madrid ha fet saltar les alarmes a l'entorn del RCD Espanyol pel futur del davanter periquito Pablo Daniel Osvaldo, molt ben posicionat en la llista de candidats per substituir l'internacional argentí en el bloc madrileny.

La direcció esportiva de l'Espanyol ja ha advertit moltes vegades que volen que el seu futbolista estrella segueixi i fins i tot van rebutjar fa setmanes ofertes del Fulham i el mateix Atlètic de Madrid de 15 i 17 milions d'euros, respectivament.

Tanmateix, aquest dimecres es van produir dos fets importants que poden ser claus per al futur del davanter blanc-i-blau. D'una banda, l'Atlètic de Madrid va formalitzar la venda del Kun al City per 45 milions d'euros. I de l'altra, el conjunt matalasser va perdre per sis mesos el davanter Diego Costa, per una lesió al genoll.

Amb aquest nou escenari, l'Atlètic de Madrid té l'urgència de fitxar un davanter, i a més el club està capacitat ara per presentar una oferta suculenta a les oficines de Cornellà-El Prat. En qualsevol cas, el possible traspàs d'Osvaldo no es tancaria per menys de 20 milions. El club català insisteix que no té necessitat de vendre, però l'operació ajudaria les arques de l'Espanyol.

L'afició periquita és conscient del perill que suposa per als seus interessos l'adéu d'Agüero rumb a la Premier anglesa. Aquest dimecres, durant el Trofeu Ciutat de Barcelona davant el Boca Juniors, la grada blanc-i-blava va demanar constantment al davanter que es quedés la temporada que ve.

Les paraules d'Osvaldo al final del partit de Cornellà-El Prat no van contribuir a tranquil·litzar els seguidors periquitos: "Estic molt content aquí per l'afecte de la gent. Tinc contracte amb l'Espanyol i m'encantaria quedar-me però no sé què passarà aquests dies perquè no depèn només de mi".

stats