Espanyol
Esports Futbol 19/07/2011

L'APMAE es mostra "preocupada" per la baixa participació a la darrera Junta d'Accionistes

Dels més de 13.000 accionistes de l'Espanyol, no va participar ni el 10%, fet que ha preocupat l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes del club, l'APMAE

Efe
1 min
Ramon Condal, ovacionat després de ser escollit president de l'Espanyol

BarcelomaL'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol (APAE) ha expressat en un comunicat la seva "preocupació" pel fet que menys d'un 10% dels més de 13.000 accionistes que té actualment el club participessin a la última Junta General Extraordinària d'Accionistes (JGEA).

L'agrupació blanc-i-blava ha apuntat que aquestes xifres conviden a la reflexió. "És un motiu de preocupació que ens hauria de fer reflexionar tot i prendre, a tots els nivells, les mesures necessàries per fomentar la participació del major número d'accionistes a les Juntes Generals", insisteix l'APMAE en el text.

La derrota de l'APMAE a la JGEA, celebrada el passat 12 de juliol a l'estadi de Cornellà-El Prat, va acabar amb una àmplia victòria de la candidatura continuista encapçalada pel nou president Ramon Condal. El mandatari blanc-i-blau va aconseguir el 94,36% dels vots davant els 3,33% de Roman Escuer, candidat de l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes.

L'APMAE ha aprofitat per felicitar Condal, i s'ha posat "a la seva disposició" per treballar per "un Espanyol més gran i de tots". En els propers dies entregaran a la directiva un document amb el seu model de club, tot i que ja han advertit en nombroses ocasions que no acceptarien una cadira al Consell d'Administració.

stats