Espanyol
Esports Futbol 29/08/2011

L'Espanyol i el City acorden la cessió de l'eslovac Weiss per una temporada

El mitjapunta de 21 anys ja ha passat la revisió mèdica i reforçarà la davantera de Pochettino després de la baixa de Dani Osvaldo

Redacció
1 min
Vladimir Weiss amb la selecció eslovaca, jugarà cedit a l'Espanyol pel Manchester City.

BarcelonaL'Espanyol i el Manchester City han arribat a un principi d'acord per a la cessió del mitjapunta Vladimir Weiss per una temporada. El jugador eslovac, de 21 anys, ha arribat aquest matí a Barcelona amb el seu representant per reunir-se amb els dirigents blanc-i-blaus a l'Estadi RCDE de Cornellà-El Prat.

Posteriorment, Weiss s'ha traslladat a la Clínica Creu Blanca, on ha passat revisió mèdica de manera privada, ja que encara no és jugador de la primera plantilla del RCD Espanyol, però amb previsió de poder fer oficial la seva cessió.

El jugador aquesta mateixa nit s'incorporarà a la selecció del seu país per disputar dos partits internacionals davant la República d'Irlanda (2 de setembre) i Armènia (6 de setembre).

En cas de confirmació de la seva cessió, el jugador seria presentat la propera setmana –en data i dia que confirmaria el Club en els propers dies– una vegada Eslovàquia hagi disputat els seus compromisos internacionals.

stats