Espanyol
Esports Futbol 26/01/2013

L'Espanyol salva un punt a Saragossa en un partit on tots dos equips acaben amb deu (0-0)

Els blanc-i-blaus han controlat el partit al primer temps però al final de la segona els aragonesos han tingut més i millors ocasions. Javi López i Sapunaru han estat expulsats per doble groga, i el búlgar Petrov ha debutat amb l'Espanyol

M. Molina
2 min
Raúl Baena i Paco Montañés, en una acció del Saragossa - Espanyol

BarcelonaL'Espanyol ha salvat un punt en el partit que ha jugat al camp del Saragossa (0-0). Un enfrontament avorrit al primer temps, i descontrolat al tram final, on tots dos equips han acabat amb un jugador menys (per les expulsions de Javi López i Sapunaru).

Els blanc-i-blaus han controlat bé el joc, malgrat l'absència de Joan Verdú per sanció. El primer temps ha destacat més pel futbol defensiu que no pas l'ofensiu. Sense el seu organitzador, l'Espanyol ha deixat que fossin els locals qui duguessin el pes del partit. Això sí, els aragonesos gairebé no han creat ocasions, i així s'ha arribat a la mitja part.

El segon temps ha començat més o menys igual, i s'ha accelerat a l'equador, quan els blanc-i-blaus han tingut una ocasió molt clara per marcar (63'). Joan Capdevila s'ha escapat per la banda esquerra i ha fet una centrada que Stuani ha rematat amb el cap. Però el porter Roberto ha salvat el gol amb una mà màgica.

Ha estat l'espoleta que ha dinamitzat el joc, però només per banda local. El Saragossa s'ha tret la son de les orelles i ha posat setge a la porteria blanc-i-blava. Els millors moments dels locals, i els pitjors dels visitants. Un córner que no ha atrapat Kiko Casilla amb sort, un xut de Pinter des de la frontal i un tir de Zuculini que ha rebotat en un defensa, han estat les millors oportunitats.

El partit s'ha escalfat i tant l'espanyolista Javi López com l'aragonès Sapunaru han vist la segona groga. Sense els dos laterals, els entrenadors han fet un pas enrere i han donat per bo l'empat.

La nota negativa per l'Espanyol, a banda de l'expulsió, ha estat la cinquena groga per a Víctor Sánchez i la lesió de Cristian Gómez.

stats