ESPANYOL

L'Espanyol no facilitarà la sortida de Víctor Sánchez en cas que arribi una oferta

El director esportiu del club, Oscar Perarnau, diu que compten amb el migcampista i que fa mesos que parlen amb ell per renovar el seu contracte

El director esportiu de l'Espanyol, Oscar Perarnau, ha repassat aquest diumenge l'actualitat blanc-i-blava en la seva visita a la concentració de Garòs i ha insistit que compten amb Víctor Sánchez, a qui no facilitaran el seu adéu en cas que arribi una proposta formal a les oficines del club. Les paraules del migcampista, situant-se com un candidat a ser traspassat, no han agradat al club català. "Fa mesos que l'Espanyol vol renovar-li el contracte. No volem que marxi i si hi ha alguna oferta li posarem les coses molt difícils", ha afirmat Perarnau.

La continuïtat del migcampista no és l'única que està sobre la taula. Futbolistes com Sergio García, Kiko Casilla o Javi López també conversen per allargar el seu vincle amb l'Espanyol. "Comptem amb ells al cent per cent. Hem d'estar preparats per tenir recanvis", ha subratllat Perarnau. Sobre les negociacions pels jugadors del Saragossa Álvaro González i Paco Montañés, el Director Esportiu ha apuntat que tenen una llista més àmplia de candidats per reforçar la plantilla. "Estem gestionant diversos noms i no ens centrem únicament en dos", ha comentat.

Perarnau ha qualificat la lesió d'Héctor Moreno de "greu i inoportuna" i ha explicat que es busca destí per a la sortida Thievy: "Fins ara només ens demanen cessions, aquí i a Europa, però el club vol una contraprestació concreta i s'han de buscar solucions". El club tampoc compta amb els migcampistes Cristian Gómez i Tejera. "Se'ls va comunicar que haurien de buscar una cessió", ha explicat el director esportiu. El porter Germán Parreño també és un dels candidats per sortir del club. "Hi ha equips interessats i ens interessa fer-ho com més aviat millor, però no ens precipitarem", ha afirmat. Per últim, el lateral dret Felipe Mattioni, segons el club, necessita minuts: "És important que jugui aquí o en un altre lloc i l'ajudarem".

Les prioritats respecte a la temporada que ve són, tal com ha informat el director esportiu, "un bon central i un jugador de banda que regategi". Finalment, Pernarnau s'ha mostrat molt satisfet per la feina del nou cos tècnic: "Estan compromesos i tenen bones idees. Ho faran molt bé".