Espanyol
Esports Futbol 17/05/2012

L'Espanyol jugarà un partit solidari aquest divendres contra l'Al-Ahly (20 h)

L'equip blanc-i-blau participarà en l'anomenada Copa Solidaritat 2012 disputant un partit davant l'equip egipci

Efe
1 min
L'equip egipci, Al-Ahly

BarcelonaL'Espanyol disputarà un amistós davant l'Al-Ahly egipci aquest divendres a les 20.00 hores a l'estadi de Cornellà-el Prat, un partit anomenat Copa Solidaritat 2012, "en símbol de solidaritat i confraternitat amb el poble egipci", tal com ha informat l'entitat en un comunicat.

L'Al-Ahly és l'actual campió d'Egipte i arriba amb un gran palmarès nacional i internacional i amb el cartell del millor equip africà del Segle XX, un guardó que va rebre l'any 2000. És, segons l'Espanyol, "el conjunt més seguit d'Àfrica i Orient mitjà amb 50 milions d'aficionats pel món".

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha convocat onze futbolistes del primer equip per jugar contra l'Al Ahly. A la llista hi ha Kiko Casilla, Cristian Álvarez, Javi López, Amat, Forlín, Galán, Víctor Sánchez, Baena, Verdú, Pandiani i Álvaro i es completarà amb descartats del filial -que afronta l'anada de l'eliminatòria d'ascens a Segona B contra el Pontevedra- i del Juvenil A -immers en la preparació de la tornada de vuitens de Copa del Rei.

Aquest serà l'últim partit de la temporada i una vegada finalitzi el partit contra el conjunt egipci l'equip estarà oficialment de vacances. Si no hi ha imprevistos, la plantilla tornarà a la feina el pròxim 9 de juliol.

stats