Espanyol

L'Espanyol presenta al·legacions per l'expulsió d'Aguirre a Pamplona

El club blanc-i-blau defensa que el tècnic no va dirigir les seves expressions a l'àrbitre i que s'han d'emmarcar en la tensió de la competició

L'Espanyol ha presentat al·legacions davant el Comitè de Competició al contingut de l'acta per l'expulsió de Javier Aguirre durant l'últim partit de Lliga davant Osasuna a Pamplona.

L'informe del col·legiat, Iglesias Villanueva, apunta que Aguirre va ser sancionat pel següent motiu: "Dirigir-se a mi, dret a la seva àrea tècnica a crits, en els següents termes: 'Això és groga fill de puta'".

El mexicà, en la roda de premsa posterior, va comentar que fa servir aquesta expressió habitualment, però que la mateixa no té un objectiu ofensiu.

Les al·legacions de l'Espanyol segueixen aquesta línia: "En cap cas va voler dirigir-se a l'àrbitre de forma despectiva. Totes les seves expressions en el partit s'han d'emmarcar en la utilització de llenguatge propi habitual en instants de competició que no pot ser considerat injuriós perquè mai no va tenir aquesta finalitat".

Més continguts de