Espanyol
Esports Futbol 27/07/2012

Joan Capdevila torna a l'Espanyol: "És el repte més gran de la meva vida"

El veterà lateral de Tàrrega ha afirmat que torna "amb màxima il·lusió" i que vol "acabar a Europa" durant la presentació com a nou jugador de l'Espanyol

Jordi Mestre
1 min
Joan Capdevila i Joan Collet

Sant Adrià de BesòsJoan Capdevila, l'últim fitxatge del RCD Espanyol de cara a la temporada 2012/13, ha assegurat en la seva presentació que el seu retorn al club blanc-i-blau és "el repte més gran" de la seva vida. Capdevila ha agraït a l'entitat 'periquita' l'esforç realitzat per contractar-lo i ha assegurat que arriba amb "màxima il·lusió". El lateral de Tàrrega ha reconegut la importància de l'entrenador Mauricio Pochettino en el fitxatge i ha expressat la seva voluntat d'adaptar-se ràpid al grup per "acabar jugant a Europa" la pròxima temporada.

Sobre el seu estat físic, Capdevila ha reconegut que encara no està al cent per cent però ha afirmat que espera poder-ho estar "en quinze dies". El director esportiu Ramon Planes, per la seva part, ha assegurat que el fitxatge de Capdevila serviria per "ajudar" els joves jugadors del futbol base i ha explicat que el lateral té "un perfil humà que ens interessa". El directiu Joan Collet ha aprofitat la ocasió per destacar l'espanyolisme de Capdevila, soci 4.178 del club blanc-i-blau.

stats