Espanyol
Esports Futbol 22/07/2011

L'Espanyol presenta el trofeu Ciutat de Barcelona

L'entitat blanc-i-blava ha presentat divendres la 37a edició del trofeu Ciutat de Barcelona, que el dia 27 enfrontarà l'Espanyol amb el Boca Júniors argentí

Redacció
1 min
Condal i Pochettino presenten el 37è trofeu Ciutat de Barcelona

BarcelonaEl proper dimecres dia 27 de juliol a les 21:30h., el Boca Júniors argentí serà el rival de l'Espanyol al trofeu Ciutat de Barcelona a l'Estadi de Cornellà-El Prat. Serà l'edició número 37, i la primera amb Ramon Condal com a president blanc-i-blau. El partit s'ha presentat divendres al matí a l'estada que el club està fent a Peralada.

El nou president ha dit que espera que "el trofeu es quedi a casa", mentre que el tècnic espanyolista, Mauricio Pochettino, ha recordat que "Boca vindrà amb grans futbolistes" perquè "és el millor equip de l'Argentina".

Condal també s'ha referit a la polèmica amb l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i ha dit que està "convençut que vindrà al partit", i ha apuntat que Trias "va demanar disculpes" per les seves paraules sobre l’Espanyol i que és millor que "es tanqui així el tema".

Els socis del club tindran l'entrada lliure al partit, això sí, si han renovat ja el carnet per a la temporada 2011/12. A més, podran gaudir d'un 20% de descompte si compren entrades addicionals pel partit.

Per a la resta d'aficionats, les entrades oscil·len entre els 20€ dels córners i els 25€ dels gols, les mes assequibles, i els fins a 300€ que poden pagar per una entrada de "President Club". Les entrades de lateral costaran 40€ i les de tribuna, 55€. Es podran adquirir a través de la web de l'Espanyol i a través del ServiCaixa, a més de les taquilles de l'estadi a partir de les 10 del matí del dia del partit.

stats