Espanyol
Esports Futbol 25/07/2012

L'Espanyol jugarà un partit amistós solidari a favor dels damnificats pels incendis a l'Empordà

Les primeres opcions que s'estan estudiant és que l'enfrontament contra una selecció de futbolistes de la comarca es disputi a l'estadi de la UE Figueres

Ara
1 min
Mauricio Pochettino en un entrenament de pretemporada a Sant Adrià

BarcelonaL'Espanyol participarà en un partit amistós, de caràcter benèfic, a favor dels damnificats pels incendis que en les últimes 72 hores han assolat l'Alt Empordà, en una zona molt propera a on es fa l'estada de pretemporada del primer equip.

Les primeres opcions que s'estan estudiant és que el partit, que enfrontaria l'Espanyol amb una selecció de futbolistes de la comarca, es disputi a l'estadi de la UE Figueres, que ja ha ofert la instal·lació, pensant en l'aforament i en les facilitats que ofereix d'accessos des de qualsevol punt de la comarca. Pel que fa a les dates que s'han començat a estudiar estarien les de la primera setmana de setembre, aprofitant l'aturada del campionat pels compromisos de les seleccions.

Els primers contactes que s'han realitzat han aplaudit aquesta iniciativa i han començat a col·laborar desinteressadament per seguir endavant . Tot apunta a que durant les properes setmanes s'aniran concretant tots els detalls i, quan estiguin tots tancats, s'oficialitzarà i farà pública aquesta iniciativa benèfica que pretén solidaritzar-se amb tots els afectats pels terribles incendis i reconèixer l'extraordinari esforç de tots els que van contribuir a la seva extinció.

stats