Espanyol
Esports Futbol 25/07/2011

Luis García: "En cap cas penso que aquest serà el meu últim any a l'Espanyol"

El davanter de l'Espanyol ha assegurat a la concentració que l'equip està fent a Peralada que "mai he escoltat que no comptessin amb mi per a la temporada que ve"

Efe
1 min
Luis García, durant la roda de premsa. RCDESPANYOL.COM

PeraladaLuis García, davanter del RCD Espanyol, ha assegurat en la concentració de Peralada (Alt Empordà) que, malgrat les informacions sobre la seva possible marxa del club català, "en cap cas" pensa que serà el seu últim any com a blanc-i-blau, perquè "mai he escoltat que no comptessin amb mi per a la temporada que ve".

El davanter, en el seu últim any de contracte, ha considerat "normal" aquesta situació. "M'ho prenc amb naturalitat, és normal que el club vulgui treure alguna cosa positiva d'un traspàs. Sempre m'he sentit molt recolzat pel cos tècnic. Hi ha hagut interès d'altres clubs però jo estic a gust aquí i no he pressionat per anar-me'n".

L'asturià fins i tot s'ha postulat com a nou capità de l'equip. "Per a mi seria molt, molt, molt especial. En aquest club he viscut tot allò que vol un professional, que la gent t'estimi, sentir-te valorat, fer-te un nom a Primera, ser internacional. Aquesta és casa meva i dur el braçalet seria un orgull", ha dit.

D'una altra banda, el futbolista ha valorat el futur d'Osvaldo. "El veig implicat, amb ganes de fer una temporada extraordinària. Està feliç i a gust. Jo vull als millors en el meu equip i el Dani ho és, sens dubte. Tant de bo pogués treure-li el telèfon perquè no el truquessin", ha fet broma el davanter.

Sobre el futur de Kameni, pendent d'un possible traspàs a l'AS Roma, Luis García no té dubtes sobre el seu compromís si finalment es queda: "Sempre l'he vist molt tranquil i ha demostrat ser un gran professional. És un dels grans porters de la història d'aquest club i lluitarà com sempre".

stats