ESPANYOL
Esports Futbol 22/02/2011

Luis García: "L'equip ha d'esforçar-se com mai per guanyar com més aviat millor"

El davanter ha restat dramatisme a la situació de l'equip després de quatre derrotes consecutives i ha assegurat que el conjunt blanc-i-blau no està en crisi

Redacció
1 min
Luis García en una roda de premsa. / RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià de BesósEl davanter de l'Espanyol Luis García ha volgut restar dramatisme a la situació de l'equip després de quatre derrotes consecutives, encara que ha assegurat que la plantilla ha d'esforçar-se com mai contra la Reial Societat aquest dissabte a Cornellà per guanyar com més aviat millor.

"Estem dolguts pel 4-0, però tenim ganes de revenja, de menjar-nos el camp contra la Reial Societat. Ha de sortir espuma de la boca de cada jugador per guanyar el pròxim partit. Hem de tenir molt present que ens hi juguem molt, entrar a Europa, i això són paraules majors. Seria la llet", ha asseverat l'asturià.

El jugador ha assegurat que l'equip no està en crisi: "Sobredimensionem tot el que envolta l'Espanyol, no cal tractar això com una catàstrofe. Estem en un moment de dificultat, però no en crisi. En crisi hi estan els equips en descens i que han de sumar 42 punts".

Luis García no veu cap problema "d'actitud" i ha demanat el suport de la graderia: "És un moment perquè la nostra gent ens ajudi. Tot l'espanyolisme s'ha d'unir més que mai, perquè l'objectiu són els 42 punts i després intentarem anar a Europa. És un somni i dóna prestigi al club i als jugadors."

L'equip té ara dos partits seguits a casa. "És un bon moment per sumar sis punts, però primer pensem en la Reial Societat", ha dit. Al conjunt donostiarra hi haurà Raúl Tamudo, ex de l'Espanyol: "Ningú no el descobrirà ara, és el màxim golejador espanyolista i català. Hem d'estar molt atents".

stats