ESPANYOL
Esports Futbol 08/07/2011

Luis García, predisposat a renovar "per molts anys" amb l'Espanyol

El davanter ha parlat d'Osvaldo: "És molt necessari per a aquest equip i ell ho sap, ens dóna moltíssim. És diferent de tot, de qualsevol jugada et crea perill"

Efe
1 min
Luis García, durant la roda de premsa. RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià de BesósEl davanter Luis García, que finalitza contracte aquesta temporada amb l'Espanyol, ha mostrat la seva predisposició per renovar el seu compromís amb l'entitat blanc-i-blava, en què espera "continuar molts anys".

"El meu contracte diu que aquest és el meu últim any, però no penso en això ni de bon tros. El que avui és blanc, demà pot ser negre. En la meva ment està seguir molts anys més aquí, que és casa meva i un mai té ganes d'anar-se'n perquè estàs feliç i et sents estimat. Ningú podrà dir que no ho he donat tot", ha dit el davanter.

Després de la marxa d'Iván de la Peña i de David García l'asturià seria, per successió, el capità de l'equip. "Per mi seria un orgull ser capità d'aquest grup. Seria molt important. Vull ajudar el club, ser un exemple de professionalitat i del que significa portar el braçalet. Tant de bo no l'hagués de portar jo i el portés una altra persona", ha indicat.

A nivell col·lectiu, Luis García ha destacat la il·lusió del grup. "A ganes i a treball no ens guanyarà absolutament ningú. Lluitarem per cadascun dels partits. En cap cas l'equip s'ha de conformar amb els 43 punts de la permanència, però sí que és el nostre primer objectiu", ha subratllat el davanter.

L'asturià s'ha referit al futur d'Osvaldo, "un dels millors davanters d'Europa", segons la seva opinió. "És molt necessari per a aquest equip i ell ho sap, ens dóna moltíssim. És diferent de tot, de qualsevol jugada et crea perill. Si se'n va segurament la direcció esportiva tindrà una alternativa", ha afirmat.

stats