Espanyol
Esports Futbol 18/08/2012

El Mallorca-Espanyol estrena l'horari 'afterhours' (23h) en la primera jornada de Lliga

Pochettino té quatre baixes per al debut, i espera tancar el fitxatge d'un davanter les properes setmanes. Caparrós farà jugar de titular l'exespanyolista Javi Márquez

A.s.
1 min
El ghanès Wakaso Mubàrak, en un partit de pretemporada amb l'Espanyol

BarcelonaL'Espanyol i el Mallorca seran els primers equips de primera en estrenar l'insòlit horari de les 11 de la nit. Només s'utilitzarà durant les dues primeres jornades de Lliga, però jugadors i entrenadors ja han comentat que no els agrada massa.

Més enllà de l'horari, l'Espanyol s'estrenarà a la Lliga 2012/13 a l'estadi del Mallorca amb la plantilla encara incomplerta. Després del fitxatge de Simao, de fer-li fitxa del primer equip a Cristian Gómez i Christian Alfonso, i de les incorporacions de Wakaso (Vila-real), Capdevila (Benfica), Sergio Tejera (Mallorca) i Colotto (Dépor), Pochettino ultima les negociacions per a un davanter centre golejador.

Per al debut, el tècnic no podrà comptar amb els quatre lesionats (Colotto, Sergio García, Baena i Mattioni), ni amb Simao, que tot just va arribar aquest divendres a Barcelona.

El Mallorca de Joaquín Caparrós també ha fet quatre fitxatges: Javi Márquez (Espanyol), Antonio López (At. Madrid), Arizmendi (cedit del Getafe) i Rubén Miño (Barça B)., però encara li falten dos centrals i un davanter també.

Aquest dissabte Caparrós encara no podrà comptar amb Arizmendi, lesionat.

Possibles alineacions:

Mallorca: Aouate; Ximo, Nunes, Bigas, Antonio López; Pereira, Javi Márquez, Pina, Alfaro: Nsue i Víctor.

RCD Espanyol: Cristian Álvarez; Javi López, Forlín, Héctor Moreno, Capdevila; Víctor Sánchez, Cristian Gómez; Christian Alfonso, Verdú, Wakaso i Álvaro Vázquez.

Àrbitre: Undiano Mallenco (Col·legi navarrès)

Hora: 23.00 hores. Iberostar Estadi (GolT i C+ Liga)

stats