Espanyol
Esports Futbol 30/12/2011

Mauricio Pochettino: "Acabem el 2011 amb il·lusió i generant molta expectació"

El tècnic de l'Espanyol ha demanat per a l'any vinent "una bona segona volta que permeti a l'equip arribar a cotes importants"

Efe
2 min
Mauricio Pochettino.

BarcelonaMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha realitzat un balanç positiu de l'any i ha assegurat, amb una veu marcada per un procés gripal, que l'equip "acaba el 2011 amb il·lusió i generant molta expectació, crec que han estat dotze mesos fructífers".

"Sempre miro les coses des d'un punt de vista optimista. El 2011 no va ser tant bo com hauríem desitjat. Vam fer una gran primera volta però en la segona no vam poder arribar a Europa. De tota manera hem consolidat diversos jugadors del filial en el primer equip", ha analitzat el tècnic hispanoargentí.

Pochettino ha prioritzat la salut "dels meus éssers estimats i els que formem part de l'Espanyol" per al 2012 sense oblidar els èxits esportius: "Tot el que demano és una bona segona volta i que arribem a cotes importants perquè estem en dues competicions. Esperem acabar la temporada donant una alegria a l'afició".

El tècnic, a més, ha lamentat la mort als 77 anys, ahir, de Salvador Oliveras, metge del primer equip durant gairebé tres dècades. El doctor es va incorporar a principi dels 80 i va treballar amb l'entitat fins al 2001. El funeral se celebrarà demà a les 8.45 hores al tanatori de les Corts, a Barcelona.

"Va ser un dels primers que vaig veure quan vaig aterrar a Barcelona com a futbolista per fitxar pel club. Estem tots molt tristos, se'n va una gran persona que ha deixat empremta en aquest club. Era algú entranyable, alegre, divertit i amb gran capacitat de treball", ha comentat el preparador periquito amb to seriós.

D'una altra banda, la plantilla blanc-i-blava s'entrenarà aquest dissabte a les 10.30 hores a porta tancada a la Ciutat Esportiva. El pròxim dia 1 de gener el tècnic ha donat festa als seus futbolistes, que tornaran al treball el 2 al matí per preparar el partit de vuitens de final de la Copa del Rei davant el Còrdova el 5 de gener.

stats