Espanyol
Esports Futbol 17/04/2011

Pochettino: “Hem merescut l'empat. Ens hem sobreposat dos cops a un marcador en contra”

El tècnic ha lamentat haver encaixat dos gols en jugades desafortunades, i ha dit que "aixecar-se dos cops contra un equip com l'Atlètic té un valor enorme"

Martí Molina
2 min
Pochettino dóna ordres a Verdú durant el partit

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha donat per bo l'empat que el seu equip ha aconseguit a casa, contra l'Atlètic de Madrid (2-2). El tècnic considera positiu el fet que els seus homes “s'hagin sobreposat” dues vegades als gols dels matalassers.

“Als 2 minuts ens hem trobat amb el marcador en contra i l'equip s'ha sobreposat. Als 3 de la segona igual, i l'equip s'ha tornat a aixecar. I això té un valor enorme contra un equip com l'Atlètic de Madrid. Veient el que ha passat crec que l'empat és merescut”, ha dit Pochettino.

L'entrenador, que ha assegurat que l'equip ha sortit “amb la mateixa tensnió que el dia de l'Hèrcules” -l'Espanyol va empatar a zero a Alacant-, ha lamentat els dos gols que l'equip ha encaixat “en jugades desafortunades”. I ha volgut “felicitar” els aficionats. “Avui hem notant molt el seu suport i és digne de reconèixer el que fan”.

El tècnic no s'ha volgut pronunciar sobre la possible renovació de Javi Chica, que acaba contracte aquest estiu i que ha completat un bon partit aquest diumenge. “Ja ho parlarem després de les 6 jornades que queden”, ha dit.

I sobre les possibilitats d'entrar a la Lliga Europa, ha dit que “la incertesa europea també la tenen l'Athletic Club i l'Atlètic de Madrid. Hem de lluitar aquestes sis jornades que queden, que seran les que dictaran si estem per jugar a Europa o no”.

D'altra banda, l'entrenador de l'Atlètic de Madrid, Quique Sánchez Flores, ha considerat que els seus jugadors s'han equivocat després de marcar el 0 a 1, perquè han optat per buscar ràpidament el segon gol en comptes de tenir el control de la pilota. “No hem tingut control del joc i hem buscat un joc molt vertical, i aquest era un temps que hauríem d'haver tingut més la pilota enlloc de buscar tant els dos referents en atac”, ha dit.

Tot i això, ha defensat els seus homes. “Impedir que l'Espanyol arribi a porteria és difícil, i més en un camp com aquest. I per arribar a la porteria de l'Espanyol cal treballar moltíssim”.

Sobre les opcions europees, Sánchez Flores creu que “tant Espanyol com Atlètic de Madrid mereixen estar a Europa però no sé si hi podrem ser-hi la propera temporada”.

stats