Espanyol
Esports Futbol 22/09/2011

Mauricio Pochettino: "Guanyar així dóna molta satisfacció"

El tècnic argentí ha destacat el paper de Pandiani, fitxat el dia després del tancament del mercat perquè encara estava sense equip

Efe
1 min
Mauricio Pochettino i Pedro Rostoll.

Cornellá-El Prat de LlobregatMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha confessat que guanyar el Getafe amb un gol de Pandiani en el minut 91 "sap molt bé, dóna molta satisfacció perquè a més són tres punts importants, quan busques i busques el premi sempre arriba".

El tècnic argentí ha destacat el paper del golejador uruguaià, fitxat el dia després del tancament del mercat perquè encara estava sense equip: "Més enllà del gol és un futbolista molt important estigui o no al camp. Per la seva experiència aporta serenitat i tranquil·litat als més joves del vestidor".

Pochettino, que vivia el seu partit 50 com entrenador de l'Espanyol a casa, ha reconegut que a la primera part "ens ha costat molt entrar en el partit" encara que ha apuntat que després del descans "hem tingut el domini absolut".

Mauricio Pochettino ha subratllat el mèrit de l'equip en buscar constantment la victòria i no conformar-se amb l'empat: "Som un equip que no sap defensar, mai especulem. Busquem sempre la porteria rival".

stats