Espanyol
Esports Futbol 03/04/2011

Pochettino: “Hem fet una de les millors primeres parts, però després no hem sortit endollats”

El tècnic blanc-i-blau reconeix que la derrota contra el Racing és "dolorosa" i que al segon temps a l'equip li "ha costat arribar i ha perdut mobilitat i frescura en atac"

Martí Molina
2 min
Pochettino, capcot, al costat de Marcelino

BarcelonaMauricio Pochettino ha aparegut resignat a la sala de premsa després que l'Espanyol perdés de manera “dolorosa” contra el Racing (1-2) en un partit on els blanc-i-blaus s'han avançat al marcador però que els càntabres han pogut igualar després del descans. “Hem fet una de les millors primeres parts del campionat, però no hem estat endollats després del descans”, ha dit l'entrenador.

“És una derrota dolorosa que no entrava als nostres plans”, ha explicat el tècnic. “Hem vist dos partits diferents, una primera part on hem manat i hem tingut arribada i una segona on ens ha costat arribar i hem perdut la mobilitat i frescura en atac”, ha dit.

Per Pochettino, la clau de la derrota ha estat “encaixar el gol ràpid” després del descans, ja que els seus homes han “arriscat i deixat espais contra un equip que ha vingut a tancar-se i jugar a la contra”. De fet, el tècnic considera que “hem fet el més difícil, que era avançar-se al marcador, però no hem fet valer aquest marcador al segon temps”. I, especialment, considera que el segon gol que ha encaixat l'equip era “evitable”.

“Hi ha jugadors que venen recuperant-se de lesions i és normal que pesin els 90 minuts. En altres situacions hagués canviat homes con Osvaldo, però avui han hagut de jugar-ho tot. Les coses ja aniran canviant”, ha afegit Pochettino.

D'altra banda, el tècnic del Racing, Marcelino, ha explicat que “hem tingut sort de trobar-nos amb un gol a l'inici del segon temps, que ens ha donat confiança a nosaltres i desconfiança al rival”. En aquest mateix sentit, ha reconegut que “en el primer temps hem fet molt poca cosa, però en el segon ho hem fet bastant bé”.

stats