Espanyol
Esports Futbol 27/08/2011

Mauricio Pochettino: "Necessitem més d'un fitxatge, la plantilla és molt curta"

El tècnic ha deixat entreveure un cert malestar després de l'adéu d'Osvaldo i ha dit que "si em poso a la pell de l'aficionat, entenc que estigui una mica preocupat"

Redacció
1 min
Trofeu Ciutat de Barcelona

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol, Maurcio Pochettino, ha afirmat aquest dissabte a la Ciutat Esportiva que, després de la marxa del davanter Pablo Daniel Osvaldo al Roma, "necessitem més d'un fitxatge, perquè la plantilla és molt curta, potser la que ho és més de tot Espanya".

El tècnic no ha volgut valorar directament l'adéu d'Osvaldo, però ha deixat entreveure un cert malestar: "Ja hi haurà temps de parlar-ne; ara és més important el partit de diumenge, però és comprensible la incertesa de la gent. Si em poso a la pell de l'aficionat, entenc que estigui una mica preocupat".

En aquest sentit, Pochettino ha recordat les limitacions del club a nivell econòmic i les poques alternatives de l'àrea esportiva. "Sabem que els responsables estan molt, molt limitats, però es treballa per perfeccionar la plantilla. Tenim clars els perfils que volem i en els pròxims dies hi haurà novetats", ha dit.

D'altra banda, l'entrenador ha assegurat que té "plena confiança" en els seus jugadors i espera treure'n un bon resultat a Mallorca: "Serà un partit amb molta intensitat, com tots els inicis de Lliga. Tenen alguns noms diferents però la seva idea futbolística és la mateixa. Serà un Mallorca semblant al de la temporada 2010-2011".

stats