Espanyol
Esports Futbol 11/07/2012

Mauricio Pochettino: "Wakaso és un bon complement per a qualsevol posició"

Segons l'entrenador, el futbolista "és un jugador jove i amb molta energia, però el que més destacaria d'ell és que pot actuar de lateral esquerre, d'extrem i també de migcampista"

Efe
1 min

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, s'ha mostrat aquest dimecres molt satisfet pel recent fitxatge de Wakaso Mubarak per a les quatre pròximes temporades i ha assegurat que el ghanès, per la seva polivalència, "és un bon complement per a qualsevol posició del camp".

El tècnic hispanoargentí ha definit, després de l'entrenament a la sessió matinal a Peralada (Alt Empordà), Wakaso com "un jugador jove i amb molta energia, però el que més destacaria d'ell és que pot actuar de lateral esquerre, d'extrem i també de migcampista".

En aquest sentit, el preparador blanc-i-blau ha reconegut que per al carril esquerrà de la defensa l'entitat està valorant el fitxatge de Joan Capdevila, del Benfica portuguès, amb el qual van mantenir una reunió el divendres passat, dia 6: "Està dins de les nostres opcions que vingui un altre lateral, ens donaria més solidesa".

A més de l'esquerrà, la direcció esportiva treballa en la contractació d'un davanter centre. "Estem veient opcions per a aquesta posició, encara que no és fàcil sabent les possibilitats econòmiques del club. Tenim diverses alternatives encara que crec que tot es desenvoluparà els últims dies de mercat", ha comentat.

stats