Espanyol
Esports Futbol 22/02/2012

Mauricio Pochettino: "Quan descanso al llit la meva màxima ambició és la Champions"

L'entrenador, que no perd de vista el partit contra el Llevant, ha assegurat que el vestidor "viu una realitat d'acord amb el que està passant i no es pot perdre en els elogis"

Efe
1 min
Mauricio Pochettino a Cornellà-El Prat.

Cornellà de LlobregatMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha fet un pas més en el discurs dels objectius de l'equip i ha confessat: "quan descanso al llit i amb el coixí la meva màxima ambició és la Champions, m'agrada lluitar per coses importants".

L'hispanoargentí no renuncia al "partit a partit" però insisteix que l'equip "no té sostre". L'entrenador ha assegurat que el vestidor "viu una realitat d'acord amb el que està passant i no es pot perdre en els elogis o pensar que ja ha adquirit una jerarquia, ha d'apostar per la feina, humilitat i solidaritat".

Pochettino ha recordat que molt pocs futbolistes de la plantilla "han estat a la quarta plaça amb els seus antics equips" i espera que això "no tenalli el grup perquè els rivals també et veuen d'una forma diferent, encara que jo els veig amb ganes i il·lusió de donar-ho tot per estar a dalt perquè mantenir-se és el més difícil".

El tècnic no perd de vista el partit d'aquest dissabte contra el Llevant: "És molt bonic veure's aquí a dalt però perdent dos partits te'n vas a mitja taula. Hem de guanyar aquest dissabte. Però no em fa vertigen estar a dalt, me'n fa més saber que caic en un pou. Si ensopegues quan estàs a dalt frenes abans la caiguda".

D'altra banda, Pochettino ha restat importància a la sessió d'ahir a la Ciutat Esportiva d'Osvaldo, que va deixar el club a l'agost amb polèmica: "Lamento si algú es va sentir malament per la seva tornada o decebuts amb el club. L'Espanyol en la seva grandesa mai no veta ningú, em va semblar una cosa sense transcendència".

stats