Espanyol
Esports Futbol 18/03/2012

Mauricio Pochettino: "El grup està molt conscienciat del que ens hi juguem"

L'entrenador explica que els jugadors estan concentrats per encarar una setmana on jugaran tres partits, i diu que "no ha vist relaxació" després de golejar el Rayo

Ara
1 min
SEGURETAT I IL·LUSIÓ 
 Amb l'ajuda de Ramon Planes a l'àrea esportiva, Pochettino ha construït un projecte de present i futur a l'Espanyol. Els bons resultats avalen la seva gestió, de vegades impopular, amb les sortides de l'equip de jugadors com Tamudo o Kameni.

BarcelonaMauricio Pochettino, entrenador del RCD Espanyol, ha apuntat que per a aquesta setmana amb tres partits –Racing, Betis i Màlaga– "el grup està molt conscienciat del que ens hi juguem i el que tenim per davant", i que després del 5-1 que va fer al Rayo diumenge passat "no he vist relaxació".

El tècnic blanc-i-blau ha subratllat que els imminents partits poden marcar el futur del bloc: "Són nou punts i això determina la teva posició en la taula, tot està molt ajustat. Però ara hem de centrar tota la nostra energia a treure alguna cosa positiva en el nostre camp. Aquí estarà el nostre èxit, a anar pas a pas".

Pochettino ha insistit que l'equip no pot viure de la golejada i la bona imatge collida davant el Rayo Vallecano. "Demà tenim una oportunitat per reivindicar-nos. Cada setmana cal seguir aprovant i confirmant aquestes bones sensacions tant a nivell individual com col·lectiu", ha asseverat.

El preparador periquito ha apuntat que el Racing serà imprevisible després de l'arribada del seu nou entrenador, Álvaro Cervera: "Porta poc temps però segur que hi haurà matisos diferents, encara que tenim certes referències de la seva etapa en el Recreativo. Hem d'estar centrats perquè estan en una zona complicada".

La recepta per sorprendre el Racing a Cornellà, que probablement vindrà amb un plantejament defensiu, és l'enganxada. "És el que compta al futbol i hem de crear ocasions", ha apuntat. De tota manera, Pochettino ha demanat "no confondre la paciència amb la parsimònia. Hem de moure ràpid la pilota".

stats